Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı genellikle 60 an, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 zaman süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

İçeriden dışarı haklı itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir cenahının zahir olması ve hariçarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten elan az tercih edilmesinin nedeni insanların inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri veya abra kaybı kadar şeyler evetşayabilmeleridir.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

çoklukla pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının doğruında bulunurlar ve kişilerin binaya tekrar girmeden yeryüzü seviyesine Yangın Çıkış Kapısı emin bir şekilde ulaşmalarını katkısızlarlar.

Yangın Bapsı Kilidi kapının spontane kapanması ile baş başa devreye giren, ısı ve kötüın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı pıtrakı katıya kapanmaktadır.

Bu sebeple yapı içinde herhangi bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim kapılar, yapı ile dış mekanı sağlıklı şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emniyetli alana geçişini önler. Henüz detaylı ele hileındığında yangın bapsı özellikleri arasında;

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da muayyen standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu model sayesinde kapı sessiz bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlanabilir.

Yangın Bapsı bel kemiği amacı insanların mazarrat görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı terk etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çallıkışmasına olanak katkısızlar. Yangın kapıları ekseriya otomatik olarak kapanan ve panik pası kabil müstacel durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın Kapısı, müstacel durumlarda gestaltdan güvenli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve beşer yaşamını esas meydan, dokumaların en önemli unsurlarından biridir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en şiddetli kalite ve en yakışır paha politikamıza müsait olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page